Egyedi nyomtatás

Igény szerinti nyomtatás Személyre szabott árajánlat és látványterv

Nagyformátumú nyomtatóinkkal nem akadály a több száz darabos gyártás sem. Nagy alapanyag választék és a legmodernebb digitális technológia áll rendelkezésünkre.

Árajánlatot kérek!
 • textil molinó

  Textil molinó

  Nagyméretű, erős textil molinók, élénk színekkel. Cégünk gyorsan, ügyfél centrikus kapcsolattartással dolgozik, így Ön a legkevesebb időráfordítással a legjobb minőséget kaphatja.

  Részletek a textil molinóról 
 • egyedi zászlókészítés

  Zászlókészítés

  Céges zászlók egyedi méretben, erős poliészter anyagra nyomtatva, igény szerinti konfekcionálással. Áraink nagyobb mennyiség rendelése esetén gazdaságosabbak.

  Tovább a zászlókészítéshez 
 • roll-up és l-banner

  Roll-up és L-banner

  Könnyen összecsukható, ideális reklámeszköz kiállításokra. A roll-up és az L-banner könnyű szállíthatóságuk miatt kedvelt reklámeszközök. Használat után egyszerűen összecsukható.

  Tovább a roll-up és L-bannerhez 
 • strandzászló

  Strandzászló

  Figyelemfelkeltő, hordozható és stabil: a strandzászló rendkívül kedvelt reklámeszköz. Népszerűségének legnagyobb oka a különös formája, ami azonnal magára vonzza a tekintetet.

  Tovább a strandzászlóhoz 
 • digitális hímzés

  Digitális hímzés

  Digitális hímzőgépünk gyorsan és precízen végzi el az ügyfeleink által küldött minták kidolgozását. A hímzés exkluzív megjelenést ad az anyagnak, legyen az akár egyszínű vagy nyomtatott.

  Részletek a digitális hímzésről 
 • ballagási tarisznya

  Ballagási tarisznya

  Általunk tervezett népies, modern és klasszikus ballagási tarisznyák rendelhetők webshopunkban, de egyedi grafika alapján is vállalunk ballagási tarisznya készítést.

  Részletek a ballagási tarisznyáról