Cégünk profilja elsősorban a zászló és textil molinó készítés egyedi igények szerint, kis és nagy mennyiségben. A legnépszerűbb, standard termékeink online zászló bolt segítségével egyszerűen és gyorsan megvásárolhatóak, pl magyar zászló, eu zászló, stb.
A digitális nyomtatásnak köszönhetően a gyártás egyszerű és gyors folyamat. Tekintse át nyomdai szolgáltatásainkat, majd igényeivel keressen fel minket! Ügyfélszolgálatunk készséggel válaszol kérdéseire!

Árajánlatot kérek!

Textil molinó

Nagyméretű, erős textil molinók, élénk színekkel. Cégünk gyorsan, ügyfél centrikus kapcsolattartással dolgozik, így Ön a legkevesebb időráfordítással a legjobb minőséget kaphatja.

textil molinó

Zászlókészítés

Céges zászlók egyedi méretben, erős poliészter anyagra nyomtatva, igény szerinti konfekcionálással. Áraink nagyobb mennyiség rendelése esetén gazdaságosabbak.

zászlókészítés

Roll-up és L-banner

Könnyen összecsukható, ideális reklámeszköz kiállításokra. A roll-up és az L-banner könnyű szállíthatóságuk miatt kedvelt reklámeszközök. Használat után egyszerűen összecsukható.

roll-up, l-banner

Strandzászló

Figyelemfelkeltő, hordozható és stabil: a strandzászló rendkívül kedvelt reklámeszköz. Népszerűségének legnagyobb oka a különös formája, ami azonnal magára vonzza a tekintetet.

Digitális hímzés

Digitális hímzőgépünk gyorsan és precízen végzi el az ügyfeleink által küldött minták kidolgozását. A hímzés exkluzív megjelenést ad az anyagnak, legyen az akár egyszínű vagy nyomtatott.

Ballagási tarisznya

Általunk tervezett népies, modern és klasszikus ballagási tarisznyák rendelhetők webshopunkban, de egyedi grafika alapján is vállalunk ballagási tarisznya készítést.