roll-up készítés

Roll-up, L-banner és X-banner

Ha könnyen hordozható, dekoratív, beltéri prezentációs eszközt keres, akkor a reklámbenner az ideális megoldás.

Termékbemutatókon, üzletekben, bevásárlóközpontokban, üzleti tárgyalásokon is megállja a helyét, figyelemfelkeltő, mobilis. A nyomat cserélhető, tehát a vázat csak egyszer szükséges megvásárolni. Az alumínium váz könnyen össze- és szétszerelhető; a szerkezet könnyű, ezért szállítása is egyszerű.

Árajánlatot kérek

Roll-up

A roll-up nyomat egy vastag, enyhén fényes, filmszerű PVC anyagból készül. A színek élénkek, a nyomat tartós, a szerkezet könnyű, és egyszerű az össze, -és szétszerelése. A nyomat feltekeredik a vázba, ami védi a sérülésektől, portól. Fix magasággal, kétféle szélességben rendelhető.

- 85×200 cm
- 100×200 cm

Árajánlatot kérek
roll up
l-banner

L-banner

Az L-banner nyomatot poliészter textil anyagból készítjük. A nyomat tartós, az aluminium szerkezet könnyű, egyszerű a szállítása. Nyomat mérete: 90×215 cm

Árajánlatot kérek

X-banner

Az X-banner nyomatot poliészter textil anyagból készítjük, a nyomat sarkán elhelyezett 4 ringli segítségével feszül a szerkezeten. Rendkívül egyszerű az össze -, és szétszerelése, a szerkezet összecsukható. A nyomat tartós, az aluminium szerkezet könnyű, egyszerű a szállítása. Kétféle méretben rendelhető:

- 60×160 cm
- 120×200 cm 

Árajánlatot kérek
x-banner