Zászlókészítés igény szerint

Időjárásálló kültéri, vagy fényes beltéri textilből, nyomtatással, hímzéssel, vagy a kettő ötvözetével. A digitális technológiának köszönhetően a grafikát minimális nyomdai előkészítés után azonnal tudjuk nyomtatni (a zászlókészítés ideje mennyiségtől függően 2-3 munkanap), nincs szükség hosszadalmas technikai folyamatokra. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy nagyobb mennyiség esetén kedvezőbbek legyenek. Az árajánlat készítés után látványtervet is készítünk a zászlóról, és csak ennek elfogadása után kezdjük el a zászlókészítés folyamatát.

Árajánlatot kérek!
zászlókészítés igény szerint

Ügyfeleink

Önkormányzatok
Polgármesteri Hivatalok
Iskolák
Óvodák

Reklámügynökségek
Múzeumok
Hotelek
Egyházak

Állami Szervek
Nagykövetségek
Sportegyesületek és spotszövetségek
Alapítványok és egyesületek

Egyedi asztali zászló

Egyedi zászló nem csak nagy méretű lehet. Népszerűek a kis helyet foglaló, mégis dekoratív asztali zászlók, melyek jól mutatnak a cég irodájában, vagy egy rendezvényen. Formája lehet téglalap alakú, de akár többszögű is. Választható színű díszzsinór és díszrojt is varrható hozzá. Az asztali zászlókat szatén anyagból készítjük, ami jó tartású, enyhén fényes anyag. A logó lehet nyomtatott, vagy hímzett. A zászlókészítés mellett a zászlókhoz fém tartót is tudunk biztosítani.

Árajánlatot kérek!
Egyedi asztali zászló
Hímzett zászló készítés
Zászló hímzés

Hímzett szatén zászló

Különleges zászlószatén anyagból készítjük ezeket a zászlókat. A zászlók szimbólumait kétoldalon hímezzük az anyagra. A zászló széleihez arany színű zsinórt használunk díszítésként, a zászló végén pedig aranyszínű rojtot. A vastag, kétoldalas zászlót beltéri használatra ajánljuk. Zászlókészítés során a bujtatót az anyag visszahajtásával hozzuk létre, a bujtató tetejére pedig akasztót varrunk, így biztosítjuk a zászló rúdhoz való rögzítését.

Árajánlatot kérek!