Zászlókészítés

Zászlókészítés

Zászlókészítés igény szerint

Az egyedi zászlót időjárásálló kültéri, vagy fényes beltéri textilből, nyomtatással, hímzéssel, vagy a kettő ötvözetével készítjük. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy nagyobb mennyiség esetén kedvezőbbek legyenek. Az árajánlat készítés után látványtervet is készítünk a zászlóról, és csak ennek elfogadása után kezdjük el a gyártást.

Árajánlatot kérek
 • Polgármesteri Hivatalok
  Iskolák
  Óvodák

  Kórházak

 • Reklámügynökségek
  Múzeumok
  Hotelek
  Egyházak

 • Állami Szervek
  Nagykövetségek
  Sportegyesületek és sportszövetségek
  Alapítványok és egyesületek

1 / 3
egyedi céges asztali zászló

Egyedi asztali zászló

Egyedi zászló nem csak nagy méretű lehet. Népszerűek a kis helyet foglaló, mégis dekoratív asztali zászlók, melyek jól mutatnak a cég irodájában, vagy egy rendezvényen. Formája lehet téglalap alakú, de akár többszögű is. Választható színű díszzsinór és díszrojt is varrható hozzá. Az asztali zászlókat szatén anyagból készítjük, ami jó tartású, enyhén fényes anyag. A logó lehet nyomtatott, vagy hímzett. A zászlókészítés mellett a zászlókhoz fém tartót is tudunk biztosítani.

Árajánlatot kérek
Egyedi hímzett zászló rendelés

Hímzett szatén zászló

Különleges zászlószatén anyagból készítjük ezeket a zászlókat, két anyag összevarrásával A zászlók szimbólumait egy-, vagy kétoldalon hímezzük az anyagra. Opcionálisan a zászló széleihez arany színű zsinórt használunk díszítésként, a zászló végén pedig aranyszínű rojtot. Ezt a zászlót csak beltéri használatra ajánljuk.

Árajánlatot kérek