Rólunk

Cégünk, a Lénárd Kft. 1985-ben indult, kezdetben csak egy kis szitanyomó műhelyként, zászlókészítés és textilmintázás területen, mindössze néhány fővel. Látható sikereknek örvendtünk, és sokat fordítottunk a fejlesztésekre is: régi álmunk vált valóra azzal, hogy az ezredfordulón egy beruházás keretén belül megvettük az első digitális textilnyomtató gépet. Ez jelentősen meggyorsította és olcsóbbá tette a zászlókészítés folyamatát, ezen kívül lehetővé tette már a bonyolult és részletgazdag nyomatok készítését is. Jelenleg cégünk több nyomtatóval is dolgozik, hogy minden rendelést időben teljesítsünk. 2016-ban befektettünk egy pólónyomtató gépbe, így már a poliészter anyag mellett pamut pólóra is tudunk nyomtatni, akár napi 100 db-os mennyiségben.

A hivatalos zászlók (pl magyar zászló, európai uniós zászló, stb.) készítésén kívül foglalkozunk egyedi céges zászló, molinó, strandzászló nyomtatásával, digitális hímzéssel, ballagási tarisznyákkal és teljesen egyedi megrendelésekkel is, például reklámkocka, színházi dekoráció, textiljátékok nyomtatásával.

Cégünk fontosnak tartja a gyors, minőségi nyomtatást, és a megfelelő ügyféltájékoztatást, amit személyes, telefonos, emailes ügyfélszolgálattal, rendezett árajánlattal és gyártás előtti látványterv készítéssel érünk el.

Cégünk telephelye, irodája és műhelye a fehér úti ipari parkban található, az Örs vezér terénél. Itt megtekinthetőek mintatermékek, átvehető és kifizethető a rendelés.

Cégadatok

Cégnév: Lénárd Kft.
Telephely: 1106 Budapest, Fehér út 10. 32.
Cégjegyzékszám: 01-09-665360 (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága)
Adószám: 12320453-2-43
Telefon: 06 1 220 7435
Email: iroda@zaszlo.hu

Bemutatkozó videónk