Egyedi párna

Tervezd meg az egyedi párnád

Tölsd fel egyedi fotót, feliratot párnatervezőnkbe, hogy a tiéd lehessen egy 100%-ban egyedi, saját fotós párna! Többféle méret és huzattípus közül választhatsz, és ha már van otthon párnabélésed, akkor kérheted csak a huzatot külön.

Kérünk, a képek feltöltésénél vedd figyelembe a nyomtathatóságot: lehetőleg nagy méretű, jó minőségű képet tölts fel!
A párnák digitális nyomtatással készülnek 100% poliészter huzatra. Az eljárásnak köszönhetően a párna teljes felületen nyomtatható, bármilyen és bármennyi színnel, a nyomtatott festék pedig nem képez plusz réteget az anyag felületén, ezért a nyomat nem töredezik ki évek alatt sem, és a magas hőmérsékletű, gépi mosást is jól bírja.

Egyedi párnát csak előre utalást követően van módunkban legyártani. A megrendelést követően grafikusaink összeállítanak egy látványtervet, amit elküldünk neked ellenőrzésre. A visszaigazolását követően 4 munkanapon belül elkészítjük a párnát.

1 / 8

Anyák napi párnák

Lepd meg édesanyád idén különleges, egyedi párnával, amin a közös fotótok szerepel! Válassz egy párnadesign-t, és a tervezőnkben töltsd fel a fotódat!

  • Párna vélemények

    ,,Bevallom, meg is lepődtem, hogy milyen szép minőségben készült el a párna, nem nyomottmintás, hanem önmagában színes, zseniális :)”

  • Párna vélemények

    ,,Kedves, előzékeny vásárlói tájékoztatás. A megrendelt terméket nagyon rövid időn belül postázták. A termék kifogástalan, ízléses, jó minőségű. Árak elfogadhatóak.”

  • Párna vélemények

    ,,Gyors volt a kiszállítás+előre is szóltak mikor hozzák ki és nagyon jó minőségű a párnán a kép illetve a párna nagyon kényelmes."