Egyedi párna

Tervezd meg a párnát online, és rendeld meg kényelmesen, otthonról!

Egyedi párnát csak előre utalást követően van módunkban legyártani. A megrendelést követően grafikusaink összeállítják a nyomdai grafikát az általad létrehozott terv alapján. A párnákat a látványterv visszaigazolását követő 4 munkanapon belül elkészítjük.

1 / 10
  • Párna vélemények

    ,,Bevallom, meg is lepődtem, hogy milyen szép minőségben készült el a párna, nem nyomottmintás, hanem önmagában színes, zseniális :)”

  • Párna vélemények

    ,,Kedves, előzékeny vásárlói tájékoztatás. A megrendelt terméket nagyon rövid időn belül postázták. A termék kifogástalan, ízléses, jó minőségű. Árak elfogadhatóak.”

  • Párna vélemények

    ,,Gyors volt a kiszállítás+előre is szóltak mikor hozzák ki és nagyon jó minőségű a párnán a kép illetve a párna nagyon kényelmes."

4 féle választható méretben gyártunk párnákat, 2 féle huzattal. Rendelhető külön csak párnahuzat, vagy komplett párna, béléssel. Áraink tartalmazzák a párnatöltetet, a huzatot, a nyomtatást, a varrást, a cipzárt és az ÁFÁ-t.
Kérünk, a képek feltöltésénél vedd figyelembe a nyomtathatóságot (megfelelő méret, felbontás, fájlformátum)!

A párnák digitális nyomtatással készülnek 100% poliészter huzatra. Az eljárásnak köszönhetően a párna teljes felületen nyomtatható, bármilyen és bármennyi színnel, a nyomtatott festék pedig nem képez plusz réteget az anyag felületén, ezért a nyomat nem töredezik ki évek alatt sem, és a magas hőmérsékletű, gépi mosást is jól bírja.