Hímzés

Hímzés digitális eljárással

Kisebb logóktól nagyobb és összetettebb motívumokig készítünk hímzéseket. Többállású gépeink lehetővé teszik a nagy mennyiségű gyártást is. Az árat a motívum méretei és színei alapján számoljuk, ezért az árajánlathoz szükségünk van vektoros grafikára. A munkáról mindig pontos látványtervet küldünk, és a gyártást csak akkor kezdjük el, ha Ön elfogadta a tervet.

Árajánlatot kérek
 • Hímzett zászló

  A szatén anyagból készült hímzett zászló méltó dísze rendezvényeknek, tárgyalásoknak, ünnepségeknek. Hímezhető a magyar zászló címere, település zászló címere, alapítvány zászlajának logója, nemzeti zászlók címere, európai uniós zászló, nato zászló, stb.

 • Hímzett munkaruha

  A céglogóval hímzett munkaruha bármely munkaterületen profizmust sugall: éppúgy az éttermi dolgozók ingén/sapkáján, mint egy autószerviz dolgozóinak munkaruháján, vagy éppen zenekari fellépőruhán.

 • Hímzett lakástextilek

  A hímzett textilek exkluzív hatást keltenek egy hotelben: hímzett törölköző, köntös, ágynemű, terítő, textilszalvéta, párna. Az apró méretű, részletgazdag hímzések sem jelentenek problémát.

 • Hímzett ballagási tarisznya

  A ballagási tarisznya elegánsabb hímzett motívumokkal. Egy nyomtatott tarisznya utólag is meghímezhető monogrammal, vagy iskola logóval.

1 / 4