Hímzés gyorsan, jó áron, digitális eljárással

A gépi hímzés elegáns, tartós és mutatós. Kisebb logóktól nagyobb és összetettebb motívumokig készítünk hímzéseket, akár arany és ezüstszínnel is!

hímzett zászló

A szatén anyagból készült hímzett zászló méltó dísze rendezvényeknek, tárgyalásoknak, ünnepségeknek. Hímezhető a magyar zászló címere, település zászló címere, alapítvány zászlajának logója, nemzeti zászlók címere, európai uniós zászló, nato zászló, stb.

Hímzett munkaruha

A céglogóval hímzett munkaruha bármely munkaterületen profizmust sugall: éppúgy az éttermi dolgozók ingén/sapkáján, mint egy autószerviz dolgozóinak munkaruháján, vagy éppen zenekari fellépőruhán.

Hímzett lakástextilek

A hímzett textilek exkluzív hatást keltenek egy hotelben: hímzett törölköző, köntös, ágynemű, terítő, textilszalvéta. Az apró méretű, részletgazdag hímzések sem jelentenek problémát.

hímzett ballagási trisznya

A ballagási tarisznya elegánsabb hímzett motívumokkal. Egy nyomtatott tarisznya utólag is meghímezhető monogrammal, vagy iskola logóval.

Az árat a motívum méretei és színei alapján számoljuk, ezért az árajánlathoz szükségünk van kész grafikára. A munkáról mindig pontos látványtervet küldünk, és a gyártást csak akkor kezdjük el, ha Ön elfogadta a tervet.

Árajnánlatot kérek!
hímzés
hímzett zászló
hímzett szalag
hímzett textil
tűzoltó hímzés
gépi hímzés
hímzés géppel
póló hímzés