Légy részese az ünneplésnek március 15.-én!

Március 15.-e közeledik, ideje felkészülni! Szerezz be egy gyönyörű magyar zászlót, és mutasd meg, hogy büszke vagy a hazádra. Tűzd ki otthonra vagy vidd magaddal az ünnepségekre. Széles váasztékunkban biztosan megtalálod a neked valót.

Tűzd ki te is otthonodra a magyar zászlót!

A magyar zászló sokféle módon rögzíthető otthon. Ha családi házban laksz, a legcélszerűbb a homlokzati falra felszerelni egy zászlótartót.

Panellakás esetén az erkély korlátjára is kihelyezhető a zászló, akár odakötözve a zászlórudat, akár rúd nélkül, a zászló sarkainál odaerősítve.

Vegyél részt az ünnepen saját magyar zászlóval!

Március 15.-én az egész ország ünneplőbe öltözik, és bárhol is járunk, mindenhol találkozhatunk valamilyen ünnepi rendezvénnyel: kézműves foglalkozások, interaktív játékok és izgalmas fegyverbemutatók várják az érdeklődőket. Ilyenkor rengeteg ember vonul az utcákra, hogy meghallgassák az ünnepi beszédeket, és részt vegyenek a sokszínű programokban. Ha szeretnél valami igazán különlegessel kitűnni a tömegből, szerezd be saját magyar zászlódat, amivel kifejezheted hazaszeretetedet és tiszteletedet a történelmi események iránt.

Tovább a magyar zászlóhoz

Zászló a legkisebbeknek

A gyerekek rajonganak a zászlókért, főleg ha azok méretükben és kezelhetőségükben hozzájuk igazodnak. Az integetős magyar zászlónk tökéletes választást jelentenek a nemzeti ünnepre a legkisebbeknek is.

Tovább az integetős zászlóhoz

Zászlótartók

Cégünk a zászlók kihelyezéséhez szükséges tartókat is forgalmaz, melyek illeszkednek zászlóink konfekciójához: zászlóinkon bújtatót alakítottunk ki, amibe belebújtatható a zászlórúd. A bújtató tetején, a belső oldalon található az akasztó/fül. Ez a rúdon lévő csavarra akasztható, majd a csavart betekerve rögzíthető. Kapható a rúd méretéhez illeszkedő fali zászlótartó illetve zászlótalp.

1 / 4