Pólónyomtatás

Digitális pólónyomtatás Budapesten

Számunkra a kis és nagy mennyiségű nyomtatás sem probléma. A digitális technológiával gyorsan, bármilyen grafikát ki tudunk nyomtatni 100% pamut pólóra. Sávos áraink biztosítják, hogy a 12×12cm-es mellmintától kezdve, a maximális 35×42 cm-es nagy nyomatokig kedvező árat kínálhassunk. Viszonteladói partnereinknek további kedvezményeket biztosítunk.

 • Árajánlat és látványtervkészítés

  A gyártás előtt hivatalos árajánlatot és látványtervet készítünk, amiket áttekinthető PDF dokumentumként küldünk el.

 • Mennyiségi kedvezmények

  Már 2 db póló esetén is kedvezményesebb árat számolunk. Viszonteladóinknak külön kedvezményt tudunk biztosítani.

 • Nagy típus-, és színválaszték

  Több pólónagykereskedéssel is kapcsolatban állunk, ahol széles fazon-, és színkínálat áll rendelkezésre az olyan ismert márkákból, mint a Fruit of the Loom, B&C, Gildan. A pólók anyaga puha, nedvszívó pamut.

 • Egyszerű digitális nyomtatás

  A digitális nyomtatás nem igényel bonyolult előkészítést. A minta direkt számítógépről nyomtatható, közvetlenül a pólóra. A szitanyomtatással ellentétben bármennyi szín nyomtatható felár nélkül. A nyomat rendkívül tartós.

 • Hozott anyag

  Igény esetén hozott textilre is nyomtatunk, de hiba esetén nem tudjuk pótolni az alapanyagot. Nyomtattunk már pulóverre, kötényre, bodyra, crop topra, vászon anyagra (felvarró készült belőle később), és póló belső felére is (nyaki címke).

Pólónyomtatás árak

Az árak nyomatonként értendőek, és csak a nyomtatásra vonatkoznak. A pólók ára függ a póló típusától.
Így számolj: póló + nyomat elöl + nyomat hátul. Pl fekete kereknyakú póló 866 Ft + 12×12cm-es nyomat elöl 1500 Ft + A/4-es nyomat hátul 2200 Ft = 4566 Ft+áfa

Gyakori kérdések

Mi az a digitális nyomtatás?

A digitális textilnyomtató hasonlít az asztali nyomtatókra. A pólót belehelyezve, a nyomtatófej közvetlenül a textilre engedi a festéket, ezután a nyomott pólót magas hőfokon, présben hőkezeljük, hogy tartós maradjon a nyomat. A digitálisan nyomott póló bármennyi színt tartalmazhat, nem emeli a költséget, sőt színátmenet és fotó is nyomtatható, ami pl szitanyomtatásnál elképzelhetetlen.

A nyomat nem képez vastag filmréteget, mint a vasalható fóliák esetén. Fekete pólónál pl fekete színt nem nyomtatunk, hanem ott kimarad a festék, emiatt a nyomat nagyon könnyű és nagyon tartós lesz, nem tud kitöredezni.

Milyen pólókra lehet kérni nyomtatást?

Raktáron a 150 g/nm-es, B&C márkájú pólóból tartunk. Ezen kívül szoktunk nyomtatni Fruit of the Loom és Gildan márkájú pólókra. Mindhárom márka kipróbált, nyomtatáshoz alkalmas, kényelmes viseletű. Fazonok: kereknyakú, v-nyakú, galléros, hosszú ujjú póló, ziptáros és belebújós pulóver. Az alapanyagokat póló nagykereskedésből szerezzük be, ezért az ott kapható modellekre mind tudunk nyomtatni. A választék a polonagyker.hu és az utteam.com/hu oldalon tekinhető meg. Néhány speciális munkánk: gyerekpóló 1-2 éves gyerekre, baby body, felnőtt body, crop top, kötény, felvarró.

Hogyan tudok rendelni?

Rendelni emailben van lehetőség az iroda@zaszlo.hu email címen, a következő információk megadásával:

– póló színe, típusa (női/férfi, galléros, környakú, v-nyakú, stb), póló mérete
– grafika mellékelve, nyomtatás mérete, helye megjelölve leírásban (elöl, hátul elhelyezés)
– darabszám
– átvételi mód (személyesen irodánkban, vagy kiszállítással). Kiszállítás esetén telefonszám.
– számlázási cím

Összetettebb rendelés esetén (többféle típusú, méretű, színű póló, többbféle grafika), táblázatba kérjük összeírni a pontos kiosztást.

A rendelést csak előre utalással és online bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni, mert az át nem vett, egyedi pólókat nem tudjuk másnak értékesíteni. Az utaláshoz szükséges adatokat díjbekérő formájában küldjük el. Amint megérkezett az utalás, a pólókat berendeljük nagykereskedésből (női és férfi kereknyakú pólókat fekete és fehér színben, S-XL-es méretekben tartunk raktáron), ez 1-2 munkanap amíg beérkezik hozzánk, majd kezdjük a nyomtatást. Az elkészült pólókról értesítést küldünk.

Mire figyeljek mosásnál?

A nyomtatott pólók esetében szinte semmilyen elővigyázatosság nem szükséges, ha mosásról van szó. Rendkívül jól bírják a mosást, akár magasabb hőmérsékleten is. Ügyfeleink és kollégáink visszajelzései alapján nincs probléma a nyomatokkal, bátran ajánljuk személyes tapasztalat alapján is.

Mennyi idő alatt készül el a nyomtatás?

Az elkészülési időt az utalás beérkezése, vagy az utalási igazolás megküldésétől kell számolni. Kisebb mennyiségű pólót (50 db-ig) 2-3 munkanap alatt elkészítünk. Férfi és női alap pólóból, fehér és fekete színben tartunk kis mennyiségben raktáron. Amennyiben nincs készleten a póló, úgy +1-2 munkanappal kell számolni, amíg a nagykereskedésből ideér hozzánk a póló.

Van lehetőség saját pólóra nyomtatni?

Igen, de csak 100% pamut összetételű pólóra, és garanciát nem tudunk vállalni. Egyrészt ha hibás lesz a nyomat, akkor a póló árát nem tudjuk visszatéríteni, másrészt nem tudjuk garantálni, hogy a festék hosszútávon megmarad a pólón, mert egyes pólógyártók szilikonos vegyszerrel kezelik a termékeiket, amik az első mosás után “ledobják” magukról a festéket.
Az általunk beszerzett pólókon természetesen végeztünk mosástesztet, és ilyen hibalehetőség nem áll fenn, illetve nyomtatási hiba esetén tudnánk másik pólók berendelni.

Hozott póló esetén érdemes előzetesen emailben egyeztetni (grafika elküldése, határidő, nyomtatási méret, darabszám, stb). Irodánkba személyesen behozható a saját póló. Itt ellenőrizzük, hogy a póló nyomtatható-e Ha megfelelő a póló, akkor emailben vagy pendriveon fogadjuk a grafikát. Az árak hozott póló esetén itt megtekintetőek. Nagyobb méret és mennyiség esetén egyedi, kedvezőbb árat számolunk.

Van kedvezmény nagyobb mennyiségre?

Igen, nagyobb mennyiségű póló rendelésére kedvezményes árat számolunk, sőt, rendszeres vásárlóinknak viszonteladói együttműködést kínálunk, ami tartalmazza kedvezményes darabárat, és az átvételkori fizetési lehetőséget is. Írjon az iroda@zaszlo.hu email címünkre, és kérjen árajánlatot a pontos darabszám megadásával!

Csak pólóra van lehetőség nyomtatni?

Más termékeket is tudunk nyomtatni, pl vászontáska, pulóver, varratlan anyag, de mindenképp 100% pamut alapúnak kell lennie (max 10% elasztán).