Település zászló

Települészászló igény szerint

Az ország bármely települészászlaját elkészítjük különböző kivitelekben: tartós kültéri anyagból, beltéri szatén anyagból hímzéssel, vagy asztali zászlóként.
A települészászló egyedi tételnek számít, ezért egyedi árajánlatot készítünk. 1 és több száz darabos megrendelést is vállalunk, nagyobb mennyiségben kedvezménnyel. Szabványos zászlómeretek: 60×40cm, 90×60cm, 150×90cm, 200×100cm, de az egyedi méret sem akadály.

Kültéri települészászló

A kültéri zászlókat kopásálló zászlóanyagból készítjük, digitális nyomtatással, aminek köszönhetően a zászló mosógépben is tisztítható, és sokáig ellenáll az időjárásnak. Az anyag könnyűszerkeszetes poliészter, ami nem szívja magába a nedvességet, ezáltal kevésbé roncsolódik kültéren. A települészászló mintája (a címer) a zászló másik oldalára is átlátszik.

Árajánlatot kérek

Beltéri települészászló

A beltéri zászlókat különleges zászlószatén anyagból készítjük, a címert egy-, vagy kétoldalon ráhímezzük az anyagra. A zászló szegélyét aranyszínű zsinórral, a bújtatóval szembeni oldalát pedig aranyszínű rojttal díszítjük. Szabványos és egyedi méretekben is vállaljuk a gyártást. Az eredmény egy különleges, egyedi kivitelű település zászló, amely méltó dísze lehet egy hivatali tárgyalónak, vagy ünnepségnek.

Árajánlatot kérek

Asztali települészászló

Az asztali zászlókat szatén anyagból készítjük, 2 féle méretben (10×15 cm és 15×25 cm). A település címerét igény szerint nyomtatási, vagy hímzési technikával helyezzük a zászlóra. További díszítésként körben aranyszínű zsinórt, és a zászló alján arany színű bojtot használunk. Az asztali zászló visszafogott, mégis díszes képviselője lehet a településnek egy-egy tárgyaláson, irodai szobában, konferencián.

Árajánlatot kérek

Zászlótartók

Cégünk a zászlók kihelyezéséhez szükséges tartókat is forgalmaz, melyek illeszkednek zászlóink konfekciójához: zászlóinkon bújtatót alakítottunk ki, amibe belebújtatható a zászlórúd. A bújtató tetején, a belső oldalon található az akasztó/fül. Ez a rúdon lévő csavarra akasztható, majd a csavart betekerve rögzíthető. Kapható a rúd méretéhez illeszkedő fali zászlótartó illetve zászlótalp. A kiegészítőket nagy mennyiségben tartjuk raktáron, és fix áron rendelhetők webshopunkból.

1 / 6