Az ország bármely település zászlaját elkészítjük különböző kivitelekben: kültéri anyagból, beltéri szatén anyagból hímzéssel, vagy asztali zászlóként.
A település zászló egyedi tételnek számít, ezért egyedi árajánlatot készítünk. 1 és több száz darabos megrendelést is vállalunk, nagyobb mennyiségben kedvezménnyel. Szabványos zászlómeretek: 60×40cm, 90×60cm, 150×90cm, 200×100cm, 300×150cm, 400×200cm

Település zászló
Település zászló árak

Kültéri település zászló

A kültéri zászlókat kopásálló zászlóanyagból készítjük, digitális nyomtatással, aminek köszönhetően a zászló mosógépben is tisztítható, és sokáig ellenáll az időjárásnak. Az anyag könnyűszerkeszetes poliészter, ami nem szívja magába a nedvességet, ezáltal kevésbé roncsolódik kültéren. A település zászló mintája (a címer) a zászló másik oldalára is átlátszik.

Árajánlatot kérek!

Beltéri település zászló

A beltéri zászlókat különleges zászlószatén anyagból készítjük, a címert egy-, vagy kétoldalon ráhímezzük az anyagra. A zászló szegélyét aranyszínű zsinórral, a bújtatóval szembeni oldalát pedig aranyszínű rojttal díszítjük. Szabványos és egyedi méretekben is vállaljuk a gyártást. Az eredmény egy különleges, egyedi kivitelű település zászló, amely méltó dísze lehet egy hivatali tárgyalónak, vagy ünnepségnek.

Árajánlatot kérek!
Település zászló rendelés
Település zászló készítés
asztali település zászló
önkormányzati zászló

Asztali település zászló

Az asztali zászlókat szatén anyagból készítjük, 2 féle méretben (10×15 cm és 15×25 cm). A település címerét igény szerint nyomtatási, vagy hímzési technikával helyezzük a zászlóra. További díszítésként körben aranyszínű zsinórt, és a zászló alján arany színű bojtot használunk. Az asztali zászló visszafogott, mégis díszes képviselője lehet a településnek egy-egy tárgyaláson, irodai szobában, konferencián.

Árajánlatot kérek!

Zászlótartók

Cégünk a zászlók kihelyezéséhez szükséges tartókat is forgalmaz, melyek illeszkednek zászlóink konfekciójához: zászlóinkon bújtatót alakítottunk ki, amibe belebújtatható a zászlórúd. A bújtató tetején, a belső oldalon található az akasztó/fül. Ez a rúdon lévő csavarra akasztható, majd a csavart betekerve rögzíthető. Kapható a rúd méretéhez illeszkedő fali zászlótartó illetve zászlótalp. A kiegészítőket nagy mennyiségben tartjuk raktáron, és fix áron rendelhetők webshopunkból.