Tűzoltósági díszzászló

Fedezze fel a tűzoltósági hímzett díszzászlók eleganciáját és méltóságát! Ezek a kivételes zászlók szatén anyagból készülnek, finom részletgazdag hímzéssel és ragyogó arany díszrojttal díszítve. A leggyakrabban választott méret a 200×100 cm, de teljesen egyedi méretekben is elkészítjük őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek az önkéntes tűzoltóegyesület igényeihez. A hímzett díszzászló egy különleges, ünnepélyes darab, amely a legkiemelkedőbb eseményeken képviseli a tűzoltóegyesületet.

Felvarró

Az aprólékosan hímzett felvarrók kiválóan alkalmasak gyakori munkaruha csere esetén. Ezek a felvarrók nem csak esztétikusak, hanem rendkívül praktikusak is, mivel könnyedén áthelyezhetők. A felvarrót nem feltétlenül kell rávarrni a munkaruhára; egy tépőzáras megoldással egyszerűen cserélhetővé válik.

Hímzett egyenpóló

A hímzett egyenpólók kényelmesek és stílusosak, ideálisak a mindennapi munkavégzéshez és hivatalos megjelenéshez egyaránt. A pólók mell részén, jobb oldalon részletgazdag hímzéssel kerül elhelyezésre az önkéntes tűzoltóegyesület logója, a póló hátulján pedig az egyesület nevét hímezzük. Az egyenpóló tökéletes választás mindazok számára, akik egyszerre szeretnének praktikus és reprezentatív öltözetet keresnek.

Asztali zászló

Az asztali zászlók elegáns és figyelemfelkeltő kiegészítők, amelyek tökéletesek hivatalos eseményekre, irodai dekorációként vagy akár ajándékként is. Ezek a zászlók prémium minőségű szatén anyagból készülnek, és részletgazdag hímzéssel vannak díszítve, így biztosítva a tartós és esztétikus megjelenést. Az asztali zászlók kis méretüknek köszönhetően könnyen elhelyezhetők bármilyen felületen, és különösen alkalmasak arra, hogy az önkéntes tűzoltóegyesület logóját és színeit méltó módon képviseljék. Az egyedi igényeknek megfelelően teljesen személyre szabhatók, hogy tökéletesen illeszkedjenek bármilyen alkalomhoz vagy helyszínhez.

 • Árajánlat

  Árajánlatunkat tételekre lebontva küldjük egy rendezett, PDF fájlban, hogy minél átláthatóbb legyen.

 • Látványterv

  Gyártás előtt látványtervet készítünk, amit ügyfelünk igény szerint módosíthat, így elkerüljük a félreértéseket.

 • Gyártás

  A gyártást több hímzőgéppel és nagyformátumú nyomtatóval végezzük, így lehetőség van nagy mennyiségű rendelések egyidejű kezelésére.

 • Átvétel

  Az elkészült megrendelés átvehető fehér úti irodánkban, vagy igény esetén futárszolgálattal kiküldjük.

Árajánlatkérés

A hímzés árát csak vektoros grafika birtokában tudjuk meghatározni. Amennyiben nem rendelkezik vektoros grafikával, választhat előre elkészített logóink közül, amiket személyre szabunk a település nevével, címerével, mottóval vagy bármilyen felirattal.