Örök emlék Valentin napra

Örök emlék Valentin napra

A Valentin nap a szerelem ünnepe, amikor mindenki megpróbálja meglepni a párját valami ajándékkal. A legtöbben a csoki-virág kombóval megelégszenek, de ha te valami személyesebbet adnál idén, akkor nálunk jó helyen jársz: képzelj el egy olyan párnát, amin a közös fotótok, az évfordulótok dátuma, és egy gyönyörű idézet szerepel, ráadásul maga a párna szív alakú! Most képzeld el, mennyire örülne a párod egy ilyen párnának, amit ha távol vagy magához ölelhet, és bármikor, amikor csak ránéz, te jutsz az eszébe róla!

Gyere, meríts inspirációt a tervezéshez, és kezdd el a rendelést! De siess, mert csak február 8-án délig van lehetőséged elküldeni a megrendelésedet, hogy biztosan időben érkezzen a Valentin-napi meglepetésed. Ne hagyj ki egy ilyen egyedülálló lehetőséget arra, hogy valóban különleges és személyes ajándékkal lepd meg a szerelmedet ezen a Valentin-napon!

A tökéletes fotó kiválasztása

A közös fotók különlegesek és személyesek. Egy spontán, boldog pillanatban készült kép tökéletes választás lehet. Azonban ügyelj arra, hogy a kiválasztott fotó tetszik-e a párodnak is. Technikailag is figyeljünk oda: kerüljük a túl sötét, homályos, kisméretű vagy rossz minőségű képeket, mivel ezek nyomtatva nem lesznek vonzóak. Ha nincs megfelelő közös fotótok, ne habozz egy újat készíteni, lehetőleg világos környezetben. Ha szükséges, egy barátodat is megkérheted a fotó elkészítésére. Ne félj a fotó utólagos módosításától sem: világosítás, melegebb árnyalatok hozzáadása vagy egy nem kívánt elem eltávolítása mind javíthat a végeredményen.

A felirat: A szív szavai

Néha a legegyszerűbb üzenetek, mint egy "Szeretlek", a legmélyebb érzelmeket fejezik ki. Ha van egy kedves idézetetek, vagy egy bátorító szó, ami fontos a párodnak, bátran használd azt. Az évfordulótok dátuma is gyönyörű és jelentőségteljes üzenet lehet a párnán.

Az emojik

Az emojik sokat elmondanak rólatok és a kapcsolatotokról. Használd azokat az emojikat, amiket gyakran küldtök egymásnak üzenetekben. Ezek a kis jelek hozzáadhatnak egy vidám és személyes üzenetet a párnához szavak nélkül.

Minták és színek

Valentin napra különleges mintákat töltöttünk fel a párnatervezőnkbe. Böngéssz ezek között, és válaszd ki azt, ami szerinted a legszebbé teszi a párnát. Ezek a minták segíthetnek, hogy még díszesebbé tedd a párnát.

Ne feledkezz meg a másik oldalról sem

Ne feledd, a szív alakú párnán mindkét oldalra helyezhsz el fotókat és üzeneteket. Használdd ki ezt a lehetőséget, hogy mindkét oldalon megmutasd szeretetedet.

Egy ilyen szív alakú, személyre szabott párna nem csak egy ajándék Valentin-napra, hanem egy örök emlék, amely minden nap emlékeztet benneteket a szeretetre, amit egymás iránt éreztek. Ez az ajándék több, mint csak egy tárgy; ez a szeretetek szimbóluma, amely mindig ott lesz veletek

Vissza a blogba

A tippek és ötletek mellett nálunk meg is tudod vásárolni ezeket a termékeket: