Új Karácsonyi Párnakollekció - Varázsolj ünnepi hangulatot otthonodba!

Új Karácsonyi Párnakollekció - Varázsolj ünnepi hangulatot otthonodba!

November elején járunk, és a karácsony már a küszöbön toporog. A fa alatt szépen sorakozó ajándékok és a karácsonyi dalok mellett mi lehetne jobb módja az ünnepi hangulat megteremtésének, mint néhány gondosan kiválasztott dekorációs párna? Örömmel jelentjük be, hogy új karácsonyi párnakollekciót vezettünk be, amely nem csak a nappalidat, de a szívedet is melegíteni fogja!

A klasszikus 40×40 cm-es párnák

Ez a méret mindig is népszerű volt, és most még ünnepibb formában tér vissza. A polárhoz és plüsshöz hasonló, szőrös, 100% poliészter anyagból készült huzat nem csak gyönyörű, de rendkívül puha és meleg tapintású is. Ráadásul lezipzározható, így könnyedén mosható. Legyen szó egy integető jegesmedvéről karácsonyfa háttérrel, egy nevető télapóról csengettyűvel a kezében, vagy akár egy retro hangulatú télapóról és hóemberről - minden darab gondosan tervezett és hazánkban, Budapesti műhelyünkben készült.

karácsonyi párnák

A varázslatos formapárnák

Az újdonságok között nem csak a klasszikus méretű párnákat találod. Bevezettünk 6 különböző formapárnát is, amelyek garantáltan feldobják az otthonodat! Válassz a fenyőfától a csillagig, a harangtól a kerek cukorkáig terjedő formák közül, vagy díszítsd otthonodat egy hóember vagy kampónyalóka alakú párnával.

karácsonyi formapárnák

Teljesen egyedi párnák - A te elképzelésed alapján

Ha szeretnéd otthonodat saját egyedi ötleteiddel feldíszíteni, vagy egy egyedi fényképes párnát adnál egy szerettednek ajándékba, akkor is a segítségedre vagyunk! Lehetőséged van teljesen egyedi grafikával párnát rendelni, saját fotóval és felirattal, ráadásul a párna teljes felületét és mindkét oldalát használhatod! Webes tervezőalkalmazásunk segítségével egyszerűen összeállíthatod a tervedet, így láthatod majd hogyan fog kinézni a végeredmény. Bármennyi képet, feliratot és színt használhatsz!
Kéjrük, vedd figyelembe, hogy mivel személyre szabott termékről van szó, ezért csak az előre kifizetett rendeléseket tudjuk teljesíteni.

Még nincs késő, hogy beszerezd az ünnepi dekorációkat és ajándékokat. Legyen szó egy meglepetésről a családodnak vagy barátaidnak, ezek a párnák tökéletes választásnak bizonyulnak. Egy gyönyörűen kivitelezett párna nem csak otthonos hangulatot teremt, de tartós és értékes ajándék is.
Várjuk rendelésedet és kívánunk vidám, meghitt karácsonyi készülődést!

Vissza a blogba